Välkommen till bloggen!

10.07.2022

Söndag och helgen har varit vikt till återhämtning. På fredageftermiddag är det dags att stämpla ut på semester från jobbjobbet (KBT-terapeut inom primärvården) och dags att stämpla in på Aktivt Närvarande jobbet. Som jag har längtat, både efter semester och jobbet med företaget. Det är dags att summera våren och tydliggöra både höst och vår. 

Men som sagt. Helgen har varit vikt till återhämtning. Igår såg jag nio avsnitt av Game of thrones och motionerade. Idag åt jag våffla och drack kaffe med en kollega. Vi åkte till Vitsands hembygdsgård, tittade på kaffekopputställning och plåtburksutställning. 

Hösten känns som den kom lite snabbare än jag tänkt. Planen var att under hösten delta i två hälsomässor, men båda är inställda. SÅ nu är frågan om jag ska hitta någon annan mässa att delta i. Det fina är ju att jag kan delta i mässa lite "var som helst" eftersom jag är distansbaserad. Så, vet du någon mässa som du skulle vilja träffa mig på?  Redan klart är ju att jag ska delta i Sunne Bröllopsmässa i februari 2023 och biljetterna släpptes häromveckan! 

Nu får jag nog anse att detta första blogginlägg får vara klart. 

Vad önskar du läsa i bloggen? Har du några önskemål?  
Kommentera gärna nedan!