Medveten närvaro
Mindfulness är ett förhållningsätt som utvecklar vår uppmärksamhet, medvetenhet och vår medkänsla. Det handlar om att vara fullt medveten om vad som sker i nuet, utan filter och utan att bedöma det som sker. Oavsett vart du är i livet så kan du med träning på att vara mindfull, minska din stress och öka din livskvalitet.

Mindfulness hjälper den som övar- att sova bättre, öka vår koncentration och vi får också lättare att hantera förändringar.  


Jag vill påstå att Medveten närvaro och Mindfulness passar alla, om man hittar rätt form och syfte. Tillsammans bygger vi upp ditt syfte, din intention och din avsikt. Du styr ditt upplägg och hur mycket tid och engagemang du vill lägga på din beteendeförändring.

Här på Aktivt närvarande använder jag mig av korta övningar, från 3-20 minuter och biverkningar är få. Ibland kan man få yrsel när man i träningen minskar anspänningen och då blodtrycket kan sjunka. Då kan man spänna musklerna igen.


Du är proffset, Jag är verktyget

Du vet bäst vad du behöver, jag hjälper dig att komma dit. Jag har både färdiga paket och anpassar efter ditt behov. Fyll i formuläret under "kontakt" så bestämmer vi en tid för ett första introduktionsamtal. Eller Tryck HÄR för att själv boka in ett datum/tid som passar dig. Välj UTBUD för att lättast se tillgänliga tider och datum.