Mindfulness, oro, ångest, samtal

OM MIG

  • Heléne är inte bara en beteendevetare med en kandidatexamen i psykologi sedan 2009, utan en passionerad guide för dem som strävar efter att leva mer fullt ut. Med en stadig grund i psykoterapi genom sin KBT-utbildning (steg 1) från 2015 och diplomering som Mindfulnessinstruktör 2020 från Mindfulnesscenter, har Heléne byggt en expertis som sträcker sig över flera dimensioner av välbefinnande.
  • Vid 42 års ålder och baserad i det natursköna Torsby i Värmland, delar Heléne inte bara sitt hem med två katter, utan också en passion för att vägleda andra mot ett liv med ökad närvaro och balans. Utöver sitt engagemang som KBT-terapeut inom sjukvården, integrerar Heléne även e-kurser från Mindfulnesscenter i sitt omfattande utbud för att erbjuda sina klienter ett holistiskt och innovativt tillvägagångssätt.

  • Låt Heléne vara din vägvisare till ett liv där varje ögonblick upplevs med intensitet och medvetenhet. Ta det första steget mot förändring och låt Heléne guida dig på resan mot ett mer närvarande och meningsfullt liv. 

Affärside

Aktivt närvarande.
Genom att öka vår närvaro i nuet, få en förbättrad livskvalité och ökad hållbarhet och välmående i vardagen.